Ögonmottagningen

Idag åkte vi till Näl´s ögonmottagning, för att kolla Leos syn, och det visade sig att han skelar och är närsynt på ena ögat så nu får vi en remiss till en skelspeciallist, tror jag det heter och sen får vi komma tillbaka till ögonmottagningen om 6 månader och se om han behöver glasögon.
Han var verkligen duktig när han fick ögondroppar, dom sa att det flesta barnen under 1 år blir oftast ledsna men Leo började skratta direkt efter det var riktigt roligt att se och absolut ingen sur min på undersökningen.
Tror att han har härdat ut nu med tanke på alla undersökningar han har gjort.

Tyckte att han var så duktig idag så jag tänkte gå och köpa en leksak till han, men hittade ingen så det fick bli ett par skor iställe.
Nu har jag och Leo varit ensam hemma i snart en vecka, känns både trist och skönt på samma gång. Det har varit mycket mys, och han har gjort jätte många framsteg i utvecklingen på bara en vecka.

På onsdag så ska vi till bvc för läkarbesök hoppas att han har gått upp mycket då så att jag kan ge en jäkla min tillbaka till bvc sköterskan.
Efter det besöket så ska jag ringa gamla bvc och skriva in oss där istället.
På torsdag ska vi åka till Vänersborg för att gå på habiliteringen undra hur det kommer att gå har inte hittat någon buss som går dit men får ringa i,orn och se hur man tar sig dit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback