Framtidssnack

Nu har jag fattat mitt beslut, jag har gått och tänkt på det så himla länge sådet nästan har gjort ont det är inget jag har velat.
Men jag har känt att det skulle vara bäst eller om man säger mycket bättre än vad det är nu. Att inte få säga vad man känner m.m gr mig så frustrerad. Att veta att det finns något bättre där ute stärker mig och veta att det kommer bli bra får mig att kämpa att inte tänka fr mycket men att planera.
Ska kolla upp lite utbildningar har hittat en del men vet inte exakt vad jag ska välja men frst av allt ska jag plugga upp min matte, jobbiga är att jag är så jäkla kass på huvudräkning min lärare stoppade en miniräknare i handen på mig, det är iag iof vädigt glad över för min matte har blivit så himla mycket bättre.
När jag började i Alingsås så hatade jag verkligen matte fanns inget värre men min lärare som jag hade då, visste vad som hade hänt mig och att jag hade dåigt självförtroende och såg att jag var bra på matte bara jag trodde på mig själv. Han påminde mig några gånger att han trodde på mig och att jag var bra på matte, i slutet av året var jag nästan bäst på matte.
Så det blir matte och Engelska för mig, sedan blir det kanske barn och ungdomssjukvård, skulle vilja jobba på neonatalavdelning eller något liknande.
Jag har en massa planer för framtiden och det ska jag uppnå, nu när jag har min älskade son så känns det 1000 gånger viktigare att lyckas i livet så att han får en bra uppväxt och ja det ska han ha det ska inte vara en massa flytt dåligt med pengar m.m utan jag ska plugga få ett bra jobb jag trivs med!
Ja det var allt om framtidssnacket för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback