21 mars 2010

Nu ligger Leo och sover, han har varit vaken ett bra tag så han sover som en stock!
Idag har det varit en städ och handla mat dag för mig, känns riktigt skönt att få gå ut i solen och se att all snö har börjat smälta, det är många som har sagt att det ska bli snoväder i VG men jag har inte sett en enda snöflinga idag.

På tisdag har jag och en kompis bestämt att vi ska ut med barnen på en promenad, eller ja det kanske blir en fika iställe, vi får se vad vi får för oss.
Längtar så himla mycket tills snön är borta och solen skiner hela dagarna så att man kan gå med vagnen vid slussen, det var de första jag ville göra då Leo föddes, men innan vi hade lämnat sjukhuset och karantänen hemma så hade det blivit höst och cafét hade stängt.
Känner att jag missade så mycket av hans första tid när vi låg där och det är så mycket som ligger och gnager varje dag, men det är tur att man har en familj som stöttar en och finns där.
Vet att det inte är många som vet hur det är att va i den situationen och det önskade att jag kunde säga att ingen ska få gå igenom det, men jag vet att det bara skulle vara en lögn!
Nu förtiden så tar jag och L en dag i taget och tränar varje dag för att han ska kunna sitta själv och krypa som dom flesta barnen i hans ålder börjar göra nu men träningen går iallafall framåt och han har börjat sitta i några sekunder sen tappar han balansen sen har han fått ligga på golvet och träna på att vända sig från rygg till mage och det är han riktigt duktig på, han märker nu att han kan göra en hel del så han är mycket lugnare nu.
Maten går mycket bättre och det är väl snart dags att ringa till sjukhuset och be dom skicka mer. Sen han började med maten så sover han hela nätter han somnar vid 21-22 och sover till 06-07.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback