Formulering

Håller på att leta lägenhet nu för fullt, men det är ju så jäkla svårt finns knappt någon lägenhet på bottenplan eller hus med hiss i den här stan med rimliga priser.
men jag ger inte upp i första tagen, har suttit hela dagen och kollat och ska försöka formulera ett brev till olika fastighetsbolag och se om dom har något som passar då jag måste ha i tanke att han kanske inte kommer gå förrän om ett år eller två och då lär jag inte orka att bära han upp och ner för trappor 4-5 gånger om dagen och plus tvätt. Så nä det ska bli kedjebrev här.


Kommentarer
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Åh vad skoj. Jag älskar att flytta! =)

2010-06-05 @ 16:32:06
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Li

Hej!

Jag såg att du hade svarat i en tråd på familjeliv om unga mammabloggar. Jag håller på med en liknande sak och skulle gärna vilja höra vad du har att säga i "dagens unga fråga". Så känner du för att diskutera lite med andra unga föräldrar kika in på dessa två länkar och läs dig till vad jag menar.http://www.familjeliv.se/Forum-3-43/m52974690.htmlhttp://www.familjeliv.se/Forum-3-43/m52977732.htmlJag skulle bli jätte glad om jag fick höra din åsikt. Ha det bra så länge! Mvh Li

2010-06-10 @ 09:11:17
URL: http://milf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback